Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


DiMiVita - ByLillegaard
CVR-nr. 41379693
Adresse: Ørslev Gade 5, 4100 Ringsted
Mailadresse: dimi@dimivita.com
Telefonnummer: 71 94 31 71

 

Vi svare løbende på mails, telefonen er kun åben på hverdage mellem kl. 15:30 og 17:30 grundet vi er en mindre virksomhed. 

 

For din og overskuelighedens skyld har vi gjort os umage med at beskrive handelsbetingelserne så forståelige og kort som muligt. Vi anbefaler at du læser handelsbetingelserne igennem inden, at du handler på webshoppen www.dimivita.com

Betaling

Vi tilbyder betaling med Dankort, Visa Dankort, Masterkort og MobilePay

Alle vores priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter. Vi tager ikke kortgebyrer.

Bruger du MobilePay som betaling skal du benytte appen, betalingen skal godkendes indenfor 5 minutter og du skal have en betalingskort til nethandel tilknyttet din MobilePay. 
 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

 

Bemærk: Når du bruger gavekoder/rabatkoder, skal du være opmærksom på, at du ikke kan kombinere flere af disse i samme køb. Når du tilføjer gavekoder, kan du med det samme se dit totalbeløb. 

 

Fragtprisen vil være som følgende med GLS:

Køb under 399,- pakkeshop levering kr. 29,-  

Køb over 399,- fragt frit til pakkeshop i Danmark

 

Bemærk: Vi tager forbehold for tastefejl, du kan derfor risikere at din ordre f.eks. bliver annulleret grundet prisfejl.  

Fragt

Vi sender med GLS til pakkeshop, du har mulighed for at opnå fri fragt såfremt du handler for over 399,-

Bemærk: Fri fragt kan kun opnås i Danmark

 

Bestiller du dine varer inden kl. 14:00 på hverdage bestræber vi os efter at afsende dem samme dag og forventet leveringstid vil derfor være 1-3 hverdage til pakkeshop.

Der kan komme længere leveringstid ved helligdage eller uventede forhold som vejret, Covid19 osv.

Hvis du bestiller vare til andre lande end Danmark, kan der komme højre fragtomkostninger. 

 

Efter du har afgivet din ordre, vil du modtage en bestillingskvittering i din mail, hvor vi bekræfter modtagelsen af din bestilling. Straks efter at din pakke er afsendt fra vores lager, vil du modtage en mail med din pakkes unikke forsendelsesnummer og en ordrebekræftelse. Forsendelsesnummeret også kaldet "Track and Trace nummer" kan bruges til at spore din pakke. 

 

Bemærk: Vi gør opmærksom på, at du selv er ansvarlig for de oplysninger, du afgiver ved bestilling er korrekte, da vi ikke kan kontrollere dem. 

 

Da alle ordre afsendes hurtigt, er det desværre ikke muligt at annullere eller ændre i afgivne ordre. Vi henviser til at hvis du fortryder dit køb, at du derfor nægter at modtage eller afhente din pakke, alternativt at sende pakken retur til os jf. returadressen længere nede. Hvis du nægter modtagelsen eller at afhente din vare er det vigtigt at du giver os besked straks. 

Fortrydelsesret

Hvis du har købt noget som ikke passer i størrelsen eller din smag, er du selvfølgelig velkommen til at returnere det. Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til dimi@dimivita.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Bemærk: Alle vare købt fra d. 20. november til d. 23. december betragtes som julegaver og kan fortrydes frem til d. 20. januar. 

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Du skal dog være opmærksom på, at evt. returnering af penge kan ske via bankoverførsel du skal derfor oplyse os reg. og konto nummer hvortil vi skal refundere din betaling.


Bemærk: Du får ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 7 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten eller pakken ikke kommer frem til os. 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du ikke får refunderet noget. 

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. 

Hvis den orginale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 7 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din vare retur.
Vi tilbagefører pengene via kontooverførsel, du skal derfor huske at oplyse reg. og konto nummer hvor vi kan tilbagebetale.

 

Varen sendes til:
DiMiVita 

Nyhusvej 9, Ørslev

4100 Ringsted

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Ønsker du at aflevere pakken frem for at sende den, skal der laves forudgående aftale herom.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.  

 

Varen sendes til:
DiMiVita 

Nyhusvej 9, Ørslev

4100 Ringsted

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Til betaling skal instastes kort oplysninger, betalingen kører via Nets og oplysningerne bliver krypteret, således at det alene er dig der kan aflæse dem.  
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  F.eks vil din adresse og navn fremgå af pakken for at den kan leveres til dig eller i en pakkeshop. 
 
Personoplysningerne registreres hos DiMi Vita via Dandomain og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.dimivita.com er  Diana Nielsen.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: dimi@dimivita.com  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på dimi@dimivita.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for klageløsning

Nævnernes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.12.20

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

 

Hent fortydelsesformular